zaterdag 22 juli 2017

• Vernieuwd clublied gepresenteerd bij blauw wit feestje

Vernieuwd clublied gepresenteerd bij Blauw-Wit Feestje

Zaterdagavond is tijdens het Blauw-Wit Feestje het vernieuwde clublied gepresenteerd aan het Eindhovense publiek. Voorzitter Chris Aelberts kreeg het eerste exemplaar uit handen van zanger en stadstroubadour Luc Vaessen en John van den Dungen, voorzitter van de Supportersvereniging Eindhoven.

Het clublied heeft een modernere sound gekregen en de tekst is enigzins aangepast. Het refrein is onveranderd gebleven. De CD bevat drie tracks. Naast het clublied staan er ook een karaokeversie en een speciale remix.

Eerder op de dag mocht voorzitter Chris Aelberts het eerste exemplaar van het Presentatiemagazine ontvangen. Dit magazine zal komende week in de brievenbus van sponsoren en seizoenkaarthouders verschijnen.

Fotografie: John Claessens, Fotopersbureau John Claessens