Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Vdl groep verlengt hoofdsponsorschap bij fc eindhoven

VDL Groep verlengt hoofdsponsorschap bij FC Eindhoven

FC Eindhoven en VDL Groep hebben hun overeenkomst opengebroken en verlengd met twee extra jaren, waardoor VDL nog minimaal drie seizoenen als hoofdsponsor verbonden zal zijn aan FC Eindhoven.

 

De verlenging van het hoofdsponsorschap is een nieuwe bevestiging van de hechte relatie die FC Eindhoven en de VDL Groep sinds vele jaren hebben. De naam en het logo van de VDL Groep prijken namelijk al sinds 2006 op de shirtjes van de blauw-witten.

 

Operationeel manager Kees Lepelaars: “Wij zijn ontzettend trots dat zo’n betrokken en sterk bedrijf als VDL Groep zich voor de langere termijn wil engageren en zijn erg blij met deze blijk van vertrouwen in de verdere uitbouw van onze club. Wat mij betreft ook een enorm positief signaal voor iedereen die bij FC Eindhoven betrokken is. De komende jaren zullen we in nauwe samenwerking met veel enthousiasme trachten de gezamenlijke doelstellingen te verwezenlijken. Wat dat betreft zijn onze ambitie ‘bouwen met talent’ en die van VDL Groep ‘kracht door samenwerking’ typerend voor dit partnership”.