vrijdag 21 december 2018

• Vdl groep smartgoals clinic onder stralende zon bij fc eindhoven

VDL Groep SmartGoals Clinic onder stralende zon bij FC Eindhoven

In samenwerking met SmartGoals organiseerde FC Eindhoven woensdagmiddag een zogeheten 'SmartGoals Clinic' voor deelnemende amateurverenigingen aan de verenigingsactie van FC Eindhoven en Amateurvoetbal Eindhoven.

Net na het middaguur stroomde het veld vol met 40 enthousiaste kinderen met een overvolle tank aan energie. De JO13-1 van Unitas’59, RKVV Bergeijk en ZSC genoten van een SmartGoals Clinic in het Jan Louwers Stadion.

Wat zijn SmartGoals eigenlijk?
SmartGoals worden gebruikt om sporttrainingen leuker, intensiever en dynamischer te maken voor jong en oud op elk niveau. Het SmartGoals principe is eenvoudig: scoren in de SmartGoal die oplicht. Na een score licht er een nieuwe SmartGoal op. Dit is je nieuwe doel.

Uitdagende clinic
De drie deelnemende teams, die genieten van hun herfstvakantie, deden mee aan diverse spelvormen. De beste score van de dag was van JO13-1 van Unitas’59 en zij mogen in de rust van FC Eindhoven – Jong Ajax hun skills tonen aan het Eindhovense publiek! Alle deelnemers kregen een certificaat mee naar huis.