vrijdag 20 juli 2018

• Van vaerenbergh maakt enige fce treffer tijdens verloren beloftenduel

Van Vaerenbergh maakt enige FCE-treffer tijdens verloren beloftenduel

De beloften van FC Eindhoven hebben op maandagavond in Nijmegen enigszins geflatteerd verloren in de bekerwedstrijd tegen het schaduwelftal van NEC. Het werd uiteindelijk 4-1.

NEC was over de gehele wedstrijd de betere ploeg, echter kon het team van trainer Maurice Verberne er enkele keren gevaarlijk uitkomen wat tot enkele kansen leidden. Na ongeveer tien minuten kwam NEC op voorsprong door een ongelukkige vrije trap van de linkerkant die door niemand werd aangeraakt en zomaar in de lange hoek verdween. Na een half uur kwam NEC op 2-0 en dat was tevens de ruststand.

Na de thee kwam FC Eindhoven ondanks dat NEC het balbezit had, wederom tot een aantal goede mogelijkheden. Na een aantal wissels aan de kant van FC Eindhoven liep NEC uit naar 3-0 en een paar minuten later werd het na slecht uitverdedigen zelfs 4-0. Nadat FC Eindhoven tien minuten voor tijd met een man minder door moest na een tweede gele kaart voor jeugdspeler Sep Drabbels wist het alsnog via Dennis Van Vaerenbergh de aansluitingstreffer te produceren. Bij FC Eindhoven maakte de Engelsman Kyle De Silva weer minuten na zijn blessure.