vrijdag 02 maart 2018

• Van leeuwen en fc eindhoven uit elkaar

Van Leeuwen en FC Eindhoven uit elkaar

FC Eindhoven en Wilfred van Leeuwen hebben op verzoek van Van Leeuwen besloten om hun samenwerking per direct te beëindigen.

Nadat Van Leeuwen in december aan de club te kennen had gegeven dat hij door een combinatie van privé en zakelijke redenen zijn contract niet wenste te verlengen aan het einde van dit seizoen, hebben beide partijen naar een oplossing gezocht die hen beiden in staat zou stellen om zo snel als mogelijk met de toekomst bezig te zijn.

Van Leeuwen: ‘’Bij FC Eindhoven heb ik een mooie tijd gehad en ik wil daar iedereen voor bedanken. Ik ga me nu richten op de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen als hoofdtrainer bij Rijnsburgse Boys. Ik wens de club en haar achterban alle succes toe in de tweede seizoenshelft!’’

FC Eindhoven is in een afrondende fase voor de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer en dankt Van Leeuwen voor zijn inbreng en inzet. Tot het moment dat de nieuwe hoofdtrainer is aangesteld zal Pascal Maas leiding geven aan de technische staf.

Veel succes in het vervolg van je carrière, Wilfred!