Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Van happen containers breidt partnerschap met fc eindhoven uit

Van Happen Containers breidt partnerschap met FC Eindhoven uit

Van Happen Containers heeft per direct het sponsorcontract met FC Eindhoven uitgebreid. De afvaldienstverlener was al actief als FCE Connect Superior sponsor en gaat komend seizoen verder als FCE Connect Excellent sponsor. Hiermee verhoogt Van Happen Containers de betrokkenheid bij de Blauw-Witten.

Van Happen Containers is een landelijke afvalinzamelaar die voor bedrijven en particulieren diverse afvalstromen inzamelt, waarna het op milieuvriendelijke wijze verwerkt wordt. Daarnaast verhuren, verkopen, repareren en onderhouden ze opslag- en kantoorunits. Van Happen Containers is een familiebedrijf dat is gevestigd in de regio en zich inzet voor een duurzame toekomst. De afvalinzamelaar is er van overtuigd dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt en daar zijn zij op voorbereid. “Ik ben blij met de uitbreiding van het sponsorschap naar FCE Connect Excellent, omdat wij als Eindhovens bedrijf graag in de regio betrokken zijn.”, aldus Mark van Happen, directeur Van Happen Containers.

De duurzame samenwerking met FC Eindhoven laat zien dat Van Happen Containers een betrokken partij is. ‘’Wij zijn blij dat een landelijke speler uit de regio als Van Happen Containers haar betrokkenheid bij de club toont middels de verlenging en uitbreiding van het sponsorpakket bij FCE Connect. Erg fijn om de samenwerking tussen beide partijen voort te kunnen zetten.’’, zegt Marco Faber, algemeen directeur van FC Eindhoven.