Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Van der Gaag: ''Focus op FC Emmen''

Maandagavond mag FC Eindhoven weer aan de bak. De Blauw-Witten treffen dan concurrent FC Emmen in eigen huis. In het Jan Louwers Stadion wordt er om 20:00 uur afgetrapt.

 

FC Emmen staat op een zevende plaats in de Jupiler League. Met een wedstrijd minder gespeeld, staat het zes punten achter op FC Eindhoven. Afgelopen vrijdag wist de ploeg van Marcel Keizer met 4-2 te winnen van Jong Ajax, terwijl FC Eindhoven met 1-2 won bij Go Ahead Eagles.

 

Vorig seizoen eindigde de ontmoeting in een 3-0 overwinning. Roald van Hout (2x) en Chiró N’Toko scoorden. In de uitwedstrijd werd er destijds met 3-2 verloren. 

 

Mitchell van der Gaag: ‘’ Vrijdag hebben we in een uitwedstrijd tegen een titelkandidaat gewonnen. Goed om te zien dat er zoveel FC Eindhoven supporters ons hebben gesteund. Een positieve avond, na de teleurstelling in Venlo. Nu niet te lang nagenieten van de overwinning, want morgen spelen we tegen FC Emmen. Daar ligt nu de focus op. FC Emmen is een goede ploeg, ze spelen goed voetbal. We moeten top zijn om een goed resultaat te behalen. FC Emmen heeft onder meer veel scorend vermogen. Er zijn bovendien geen gemakkelijke wedstrijden. We hopen op de steun van ons eigen publiek.’’

 

Afgelopen vrijdag vielen enkele spelers uit met een blessure. ‘’’Dat heeft te maken met de omschakeling van kunstgras naar natuurgras. Daarnaast hebben de spelers hard moeten werken. Van de uitvallers zal alleen Milan Massop niet aanwezig zijn tegen FC Emmen.’’

 

Nog geen tickets voor de wedstrijd? 2 Bestellen, 1 betalen via de online ticketshop!