Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Van den boomen nieuwe ambassadeur fc robinstijn

Van den Boomen nieuwe ambassadeur FC Robinstijn

Aanvoerder Branco van den Boomen is de nieuwe ambassadeur van FC Robinstijn. FC Eindhoven werkt al jaren samen met FC Robinstijn om kinderen in het zonnetje te zetten rondom thuiswedstrijden. Van den Boomen was in het verleden al eens betrokken bij een speciale actie van zijn oude school ten behoeve van FC Robinstijn en sindsdien is er altijd contact gebleven.

FC Robinstijn-voorzitter Pieter van Bussel is blij met zijn nieuwe sterkhouder: “Aangezien FC Robinstijn ook al jarenlang samenwerkt met FC Eindhoven en Branco elke thuiswedstrijd altijd trouw even tijd heeft voor onze Fan of the Match, was het ook logisch om Branco als ambassadeur te vragen. Een aanvoerder zowel binnen- als buiten het veld!”

Ook voor de middenvelder zelf was deze stap een logisch vervolg: “Ik ben ontzettend blij om ambassadeur te worden van FC Robinstijn. Het is altijd mooi om kinderen op wat voor manier dan ook te kunnen helpen. Ik hoop daarom samen met FC Robinstijn nog heel veel kinderen gelukkig te kunnen maken!

Klik hier voor meer informatie over FC Robinstijn.