vrijdag 20 oktober 2017

Vader en zoon tekenen een contract

Dinsdagmiddag hebben Hans Segers en Nick Segers beiden een handtekening gezet onder een nieuw contract. Fysiektrainer Nick Segers tekende zijn eerste contract in de voetbalwereld onder toeziend oog van zijn vader, de keeperstrainer Hans Segers tekende een tweejarig contract. Vader en zoon reageerde enthousiast, net als technisch manager Hans Smulders.

Nick Segers: "Ik voel me erg enthousiast met het ondertekenen van dit contract. FC Eindhoven is een club die groeit en ik wil daar graag deel uit van blijven maken. Het team kan nog stappen maken op zowel technische als fysieke gebieden, hierbij probeer ik de spelers zo goed mogelijk te ondersteunen. Mijn persoonlijke doel is vooral om de spelers sterker te maken, de blessuregevoeligheid laag te houden en principes bij te brengen op het gebied van gezondheid."

Hans Smulders over Nick Segers: "We zijn als FC Eindhoven zijnde blij om met Nick langer te mogen werken. Het is mooi om bepaalde dingen terug te zien op het veld die Nick heeft bijgebracht. We zijn daarom ook blij met hoe hij zijn rol invult bij de club en we hebben veel vertrouwen in hem. Dit is dan ook een mooi moment om zich langer te binden aan FC Eindhoven, samen met zijn vader."

Hans Segers: "In het verleden heb ik in Engeland gewerkt bij Fulham en Tottenham Hotspur. Vorig jaar toen ik terugkwam naar Nederland kwam ik Hans Smulders tegen die voorstelde om bij FC Eindhoven te komen werken. Ik vind het belangrijk om plezier in mijn werk te hebben, gelukkig doe ik hier mijn werk met liefde en plezier. Het kenmerkt mij dat ik zowel bij mezelf als bij de keepers waarmee ik werk hoge doelen stel. Deze doelen moeten worden behaald. Als een keeper als doel heeft om naar de Eredivisie te gaan, dan is dit ook mijn doel. Een mooi voorbeeld is Tom Muyters, die naar Excelsior is vertrokken.

Hans Smulders over Hans Segers: "Hans is een man die hard werken en enthousiasme geweldig combineert. Het enthousiasme zie je mooi terug in de diverse oefenvormen die Hans doet met zijn keepers. Keepers worden daar beter van, een mooi voorbeeld is Tom Muyters die de overstap maakte naar de Eredivisie bij Excelsior."

Nick en Hans, gefeliciteerd met jullie contractverlenging!