vrijdag 21 september 2018

• Vacature fc eindhoven zoekt wijkcaptains

Vacature: FC Eindhoven zoekt wijkcaptains!

Stratum en Gestel zijn van ons!

Al sinds 1909 kleurt ons Blauw-Wit wijken als Stratum en Gestel. Menig fan groeide er op en zette vroeg of laat voet in het Jan Louwers Stadion. Echter zijn we als volksclub nauwelijks zichtbaar op de plekken die voor ons het belangrijkst zijn. En daar gaan we wat aan doen!

FCE-Wijkcaptains

We gaan ‘onze’ wijken een Blauw-Witte kleur geven en daarvoor hebben we jou nodig. Wil jij samen met ons projecten oppakken om de zichtbaarheid van de club vergroten? Dan zoeken we jou!

Brainstormsessie

Graag nodigen we je uit voor een bijeenkomst op maandagavond 19 maart om mee te brainstormen hoe we deze wijken weer heroveren. En niks is te gek... Blauw-Witte zebrapaden? Barbecues? Open training in de wijk? Clinics? FC Eindhoven voordeuren? Het kan allemaal!

Ben jij onze nieuwe captain?

Als jij voldoet aan de volgende eisen:

• Een Blauw-Wit hart;
  • Communicatief vaardig;
  • Wonend in Gestel/Stratum/omliggende wijken;
  • Beschikbaar voor gezellige teambijeenkomsten in de avonduren;

En vind je het leuk om:

• Samen te werken met onder meer de selectiespelers;
  • Minder te betalen voor je seizoenkaart;
  • Unieke merchandise te scoren;
  • Nieuwe fans wegwijs te maken in het Jan Louwers stadion.

Dan nodigen we je graag uit om 19 maart om 19.00 uur aanwezig te zijn tijdens de kick-off bijeenkomst in de businessclub van FC Eindhoven! Aanmelden doe je via: info@fc-eindhoven.nl

*Het betreft een vrijwilligersfunctie
**Ben je niet beschikbaar op 19 maart en wil je toch graag actief inzetten, mail dan ook even naar ons!