vrijdag 21 september 2018

• Update fc eindhoven 201819 technische staf rond bestuurlijke herstructurering in gang gezet

Update FC Eindhoven 2018/'19: technische staf rond, bestuurlijke herstructurering in gang gezet

David Nascimento heeft een nieuwe overeenkomst getekend bij FC Eindhoven. Ernie Brandts komt de technische staf versterken, die verder bestaat uit Pascal Maas en keeperstrainer Maikel Aerts.

Technische staf

Nascimento werd in januari voor een half jaar aangesteld als hoofdtrainer van de Blauw-Witten en heeft zijn contract met twee jaar verlengd.

Ernie Brandts, oud-international en voormalig trainer van onder meer NAC en FC Dordrecht, is komend seizoen één van zijn assistent-trainers.

Assistent-trainer en clubicoon Pascal Maas heeft een contract voor onbepaalde tijd en gaat in dezelfde rol als voorgaande seizoenen actief blijven.

Keeperstrainer Maikel Aerts, die vorige zomer naar de Aalsterweg kwam, verlengt zijn contract voor een extra jaar. FC Eindhoven is druk bezig met de invulling van de spelersgroep.

Bestuurlijke herstructurering

Het Bestuur en de Raad van Commissarissen zijn recentelijk gestart met de bestuurlijke herstructurering van de club. Beide bestuursorganen worden op korte termijn samengevoegd tot een nieuw te vormen Raad van Commissarissen dat toezicht houdt op de statutaire directie van FC Eindhoven, waar in ieder geval de huidig Algemeen Directeur Marco Faber zitting in zal gaan nemen. Deze bestuurlijke herstructurering zal naar verwachting uiterlijk voor 1 juli 2018 zijn afgerond.