zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

Uitduel tegen hekkensluiter OHL

PSV/FC Eindhoven hervat vandaag de competitie en reist af naar Leuven. Hoofdcoach Vuckovic blikt vooruit op het duel tegen hekkensluiter OH Leuven en waakt voor onderschatting, ‘’Het is absoluut nog geen moment om naar de ranglijst te kijken’’. 
 

 

Eerder dit seizoen won PSV/FC Eindhoven relatief eenvoudig in eigen huis van OH Leuven. Het werd 3-0 dankzij twee vrijwel identieke doelpunten van Myrthe Moorrees en een vrije trap van Ibtissam Bouharat. Hoofcoach Vuckovic, wiens ploeg de vijfde plek van de ranglijst bezet, waakt voor elke vorm van onderschatting. ‘’We mogen niet naar de ranglijst kijken. OHL heeft de laatste weken goede resultaten geboekt en heeft een fitte en complete selectie. Ze zijn gebrand op resultaat in eigen huis en hebben daar vorig seizoen van ons gewonnen’’.
 

 

PSV/FC Eindhoven houdt bij winst de belangrijke aansluiting met nummer vier ADO Den Haag. ‘’De focus en uitvoering van de taken moet vanavond maximaal zijn om de drie punten terug naar Eindhoven te brengen’’. De hoofcoach kan daarbij nog geen beroep doen op Kika van Es en Michelle Hendriks. Het viertal Jette van Vlerken, Marlou Peeters, Marlou Kelleners en Sharon Schoonderbeek komt dit seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie.
 

Volg vanavond @PSVFCEindhoven op Twitter voor de live-tussenstanden bij de wedstrijd tegen OH Leuven.