Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Tweede editie meiden aan de bal op 17 juni

Tweede editie Meiden aan de Bal op 17 juni!

Op zaterdag 17 juni wordt Meiden aan de Bal georganiseerd in het Jan Louwers Stadion. Alle meiden van 7 tot en met 12 jaar krijgen dan GRATIS verschillende voetbalactiviteiten aangeboden. Op deze dag staan sportiviteit en gezelligheid centraal! Daarom mag je ook jouw vriendinnen meenemen naar het evenement. Zowel voetballende, als niet-voetballende meiden zijn welkom bij Meiden aan de Bal.

Samen met de KNVB is er een leuk en afwisselend voetbalprogramma opgesteld. In een écht stadion leer je vette trucjes en speel je partijtjes tegen de andere meiden. Niemand minder dan het Vrouwenteam van FC Eindhoven AV gaat jullie deze dag begeleiden!

Het definitieve programma wordt later bekend gemaakt. De dag zal omstreeks 11.00 uur beginnen en eindigen rond 16.00 uur. 

Aanmelden

Het evenement is helemaal VOL! Aanmelden is niet meer mogelijk. 


Organisatie

Meiden aan de Bal is een initiatief van FC Eindhoven en wordt georganiseerd in samenwerking met de KNVB en Sportformule (onderdeel van gemeente Eindhoven). Middels dit evenement willen de betrokken organisaties meer aandacht vragen voor Meidenvoetbal in de regio Eindhoven.

 

Iedereen die meedoet aan dit evenement accepteert dat er foto's/video's gemaakt kunnen worden.