Tot volgend seizoen!



Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Trek je hardloopschoenen uit de kast en ren mee met run for kika

Trek je hardloopschoenen uit de kast en ren mee met Run for KiKa!

Eindhoven, maart 2015, Op zondag 5 juli 2015 vindt de Run for KiKa voor de vierde keer plaats in Eindhoven, op een nieuwe locatie: de Genneper Parken bij IJssportcentrum Eindhoven!

Run for KiKa is een reeks grote sportieve hardloopevenementen door heel Nederland voor Stichting Kinderen Kankervrij, kortweg KiKa. De deelnemers proberen zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

 

In actie voor Stichting Kinderen Kankervrij
Stichting Kinderen Kankervrij is sinds 2002 een begrip in Nederland. KiKa gelooft in actieve oplossingen, daarom wordt er elk jaar de Run for KiKa georganiseerd. Tijdens dit hardloopevenement rennen Runners 5 of 10 kilometer voor KiKa. Voor kinderen is er een speciale KidsRun van 1 km. Naast Spaarnwoude, Almere, Rotterdam en Utrecht is Eindhoven één van de locaties. Er zijn verschillende leuke activiteiten gepland voor jong en oud. Runners, KidsRunners, vrijwilligers en publiek: iedereen is welkom.

 
Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!
Elk jaar doen er veel bijzondere teams mee aan Run for KiKa. Een van die teams is Team Yonah. Op 25 augustus is hun dierbare Yonah op zevenjarige leeftijd overleden aan de gevolgen van botkanker. Dit jaar staat het team weer aan de start, omdat ze Yonah nooit vergeten en omdat ze er alles aan willen doen om kinderkanker de wereld uit te helpen. Maurice, de vader van Yonah, rent ook weer mee: ’Het gevecht dat mijn zoontje en ons gezin heeft gestreden was niet genoeg om hem te redden. Deze oneerlijke strijd wil ik andere kinderen en gezinnen in de toekomst besparen. Met mijn sponsors en overige steun hoop ik dat deze toekomst snel realiteit zal worden!'

 

Schrijf je vandaag nog in voor Run for KiKa!
Help ook mee in de strijd tegen kinderkanker. Inschrijven voor de Run for KiKa Eindhoven kan nog steeds! Schrijf je snel in als team, als individuele hardloper, of als vrijwilliger.
Kijk op www.runforkika.nl/eindhoven en doe mee!