Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

Trap seizoen 110 samen met ons af!

Dit jaar bestaat FC Eindhoven 110 jaar, Trap dit jubileumseizoen samen met ons af! Dit jaar hebben we een vernieuwde FANbox samengesteld speciaal voor jou! Samen met alle Blauw-Witters gaan we er een mooi seizoen van maken en gaan we strijden voor nieuwe successen. Je kunt je vanaf nu verzekeren van een vaste plek in het Jan Louwers Stadion! Eindhoven zal wezen, Eindhoven zal zijn!

Heb je al een seizoenkaart? Dan is verlengen nu mogelijk via FC-Eindhoven.nl/verlengen

Nog niet in het bezit van een seizoenkaart? Aanvragen is nu mogelijk via FC-Eindhoven.nl/aanvragen

FANbox

Natuurlijk kun je ook komend seizoen weer profiteren van speciale voordelen van EindhoFAN. Scoor nu je seizoenkaart en ontvang de exclusieve FANbox! De FANbox van seizoen 2019/2020 levert de nodige voordelen op, maar wat kun je precies verwachten?

• Jouw persoonlijke seizoenkaart; een vaste plek voor 19 thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion!
  • FC Eindhoven - gadget
  • 0% korting op het nieuwe thuis- of uitshirt!*
  • Voucher voor een eenmalige introducé bij FC Eindhoven.
  • Twee consumptiebonnen voor een drankje in ons eigen spelershome of Café 1909.
  • Voordelenboekje: ook dit jaar kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen bij sponsoren van FC Eindhoven!

*zolang de voorraad strekt

Prijzen FANbox 2019/2020

De prijzen van de FANbox stijgen dit jaar een beetje, dit heeft te maken met de verhoogde BTW. Voor € 155,- bestel je de FANbox en ben jij helemaal klaar voor het komende seizoen. Hieronder een duidelijk prijsoverzicht voor het seizoen 2019/2020.

Type seizoenkaart - Prijs

• t/m 12 jaar (incl. lidmaatschap Kidsclub) - € 19,09**
  • 13 t/m 15 jaar - € 57,-
  • 16 t/m 20 jaar - € 105,-
  • Vanaf 21 jaar - € 155,-

** Kinderen t/m 12 jaar dienen de seizoenkaart aan te schaffen via Kidsclub Woutje:

www.kidsclubwoutje.nl/lid-worden.

Seizoenkaarthouder aandragen

Heb je een seizoenkaart en wil je volgend jaar graag iemand meenemen? Dat kan!

Draag iemand aan, help mee aan een voller Jan Louwers Stadion en ontvang een bedankje van ons!

• 1 nieuwe seizoenkaarthouder: een gratis sjaal voor de aandrager
  • 2 nieuwe seizoenkaarthouders: gezamenlijk eenmalig wedstrijdbezoek aan de businessclub.

Hoe draag ik iemand aan?

Stuur een e-mail naar ticketing@fc-eindhoven.nl met de NAW-gegevens van de persoon die jij hebt aangedragen. De persoon die jij hebt aangedragen dient nog wel via de ticketshop een FANbox te bestellen en daarmee zijn seizoenkaart aan te vragen.

Samen naar het Jan Louwers Stadion!

Vragen?

Mocht je vragen hebben wat betreft jouw seizoenkaart, dan kun je terecht bij onze medewerkers die bereikbaar zijn via 040 211 29 67 of ticketing@fc-eindhoven.nl.