zaterdag 22 juli 2017

• Trainingskamp trencin 4 trainen en europa league

Trainingskamp Trencín (4): Trainen en Europa League

Het trainingskamp in het Slowaakse Trencín nadert voor FC Eindhoven haar einde. Na de  winst van woensdag in een korte oefenwedstrijd tegen de reserves van AS Trencín (1-5), stond er op donderdag maar één training op het programma.

's Avonds was de Eindhovens delegatie te gast in het Štadión na Sihoti van gastheer AS Trencín om de Europa League wedstrijd tegen het Israëlische Bnei Jehuda Tel Aviv bij te wonen.

De Slowaken begonnen dit seizoen in de 1e kwalificatieronde. Het Georgische Torpedo Kutaisi werd daarin met 5-1 en 3-0 aan de kant gezet.

De selectie van Wilfred van Leeuwen zag AS Trencín als vroeg in de wedstrijd op achterstand komen, maar na bijna een uur spelen kwam de 1-1 eindstand op het scorebord.

Op vrijdag reist FC Eindhoven weer terug naar het Jan Louwers Stadion om in eigen omgeving de voorbereiding voort te zetten.

Aanstaande zaterdag staat het eerste volledige oefenduel op het programma: sv Valkenswaard - FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Bosuil, Pastoor Heerkensdreef 6 in Valkenswaard en begint om 16.00 uur.