vrijdag 25 augustus 2017

• Trainingskamp trencin 3 quizzen en oefenen

Trainingskamp Trencín (3): Quizzen en oefenen

Na twee zware trainingen op dinsdag vermaakte FC Eindhoven zich met een teambuildingsactiviteit. In groepen werden spelers en staf in een quiz getoetst op voetbal- en algemene kennis. De staf toonde zich de sterkste en kreeg de eerste keus aan de prijzentafel.

Woensdagmiddag speelde de selectie een oefenwedstrijd van twee keer 30 minuten tegen de reserves van AS Trencín. Het vaandelteam van de Slowaken was in verband met de voorrondewedstrijd in de Europa League niet beschikbaar.

De spelersgroep maakte in de oefenpartij een goede indruk en was gedurende de hele wedstrijd de beter voetballende ploeg. Na een kwartier spelen stuurde Alessio Carlone Mart Lieder weg, De spits stak het halve veld over en rondde goed via de paal af.
Direct na rust zette Branco van den Boomen met een steekpass Dennis Van Vaerenbergh oog in oog met de doelman. De jonge Belg bleef koel en verdubbelde de voorsprong.
In de laatste 25 minuten mochten de jeugdspelers Joran Vermeulen en Jarno Janssen hun  opwachting maken. Vermeulen scoorde driemaal op voorzetten van Van Vaerenberg en Thomas Horsten (2x). In de slotminuut maakten de Slowaken in de rebound de spreekwoordelijke eretreffer: 1-5.

AS Trencín (reserves) - FC Eindhoven 1-5 (0-1) 15. Mart Lieder 0-1, Dennis van Vaerenbergh 0-2, 45. Joran Vermeulen 0-3, 55. Joran Vermeulen 0-4, 57.Joran Vermeulen 0-5, 60. AS Trencín 1-5.
Bijzonderheid: De wedstrijd duurde 2x30 minuten.

Opstelling FC Eindhoven: Smit; Horsten, De wilde, Matthys, Kuiper (35. Janssen); Van den Boomen,  Swinnen (30. Van Landschoot),  Deschilder; Carlone,  Lieder (30. Van Vaerenbergh),  Van de Velde (35. Vermeulen).