vrijdag 20 oktober 2017

• Trainingskamp slowakije dag 4 bezoek in trencin

Trainingskamp Slowakije (dag 4): Bezoek in Trencín

FC Eindhoven is op trainingskamp in Slowakije, in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vandaag was het alweer dag vier, een kort verslag:

Na gisteravond de Champions League-wedstrijd AS Trencín – Steaua Boekarest te hebben bezocht, zaten de spelers vanochtend weer vroeg aan het ontbijt. Om 7:45 uur zat iedereen weer aan tafel. Er werd namelijk om 10:00 uur getraind op het trainingsveld nabij het hotel. De groep spelers die gisteren een wedstrijd speelden, hadden een hersteltraining. De andere groep had deze woensdagochtend een tactische training.

Er waren ook enkele gasten vandaag op het trainingskamp. Onder meer Pieter van der Leegte (VDL) en Anil Badloe (FCE Zaal) waren aanwezig. Van AS Trencín waren Leo van Veen (technisch directeur) en Gideon van der Wee (performance coach) te gast. Zij namen uitgebreid de tijd om ervaringen en werkwijzen uit te wisselen met de staf van FC Eindhoven.

Na de training kregen de spelers ‘s middags vrije tijd en konden ze zich ontspannen. Morgen speelt FC Eindhoven wederom een oefenwedstrijd, dan treft het een selectie van AS Trencín.