vrijdag 31 maart 2017

• Trainingskamp slowakije dag 3 champions league

Trainingskamp Slowakije (dag 3): Champions League

Dinsdag stond niet alleen in het teken van de oefenwedstrijd tegen 1. FC Slovacko. In de ochtend ging de helft van de groep (die niet meespeelde in de oefenwedstrijd) trainen, de ‘wedstrijdgroep’ nam rust in aanloop naar het treffen met de Tsjechische club 1. FC Slovacko. Ondertussen waren Hans Smulders en Hans Segers ook aangekomen op het trainingskamp. Zij hebben zich bij de staf gevoegd.

Om 14.30 uur stond de wedstrijd op het programma. In een fysieke wedstrijd werd er met 2-2 gelijk gespeeld. De doelpunten werden gemaakt door Maxime Gunst (strafschop) en Roald van Hout. Lees hier het wedstrijdverslag.

In de avond ging het team gezamenlijk naar ‘Stadion Pod Dubnon’, een stadion in Zilina dat plaats biedt aan 11.200 toeschouwers. Daar was de Champions League-voorrondewedstrijd tussen AS Trencín en Steaua Boekarest. De wedstrijd eindigde in 0-2 voor de Roemenen. Na afloop ging FC Eindhoven snel naar het hotel, om de volgende ochtend weer fit aan de training te kunnen beginnen..