zaterdag 15 juli 2017

• Trainingskamp slowakije dag 2 intensieve trainingen zingende belgen en videoanalyses

Trainingskamp Slowakije (dag 2): Intensieve trainingen, zingende Belgen en videoanalyses

Op de tweede dag van het trainingskamp in Trencín stonden twee trainingen op het programma. Om 10.00 uur en om 17.00 uur mocht het team een korte wandeling maken van het hotel naar het trainingsveld om daar hard te werken in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Tijdens de twee intensieve trainingen trainden Chiro N’Toko en Chiel Kramer weer volledig mee met de groep. Zij deden in de oefenwedstrijd tegen vv UNA niet mee, vanwege lichte klachten. Daarnaast is Fries Deschilder gewoon met het team meegereisd naar Slowakije, waar hij vandaag kei hard met de fysio’s heeft gewerkt aan zijn herstel. De training werd afgesloten met een partijvorm, waar het team op de foto (zie rechtsonder) wist te winnen.

Wie ook de handen op elkaar kregen, waren de nieuwelingen Jari Vandeputte en Dario van den Buijs. De twee Belgen mochten vandaag, geheel volgens traditie, hun welkomstlied zingen. Van den Buijs blonk uit met een salsa-nummer, terwijl Vandeputte ‘Laat de zon in je hart’ zong.

De tweede trainingsdag in Slowakije werd afgesloten met de videoanalyse. Per positie zaten de spelers bij elkaar. Met de technische staf werden de beelden bekeken en besproken. Morgen staat er een oefenwedstrijd op het programma. Het Tsjechische 1. FC Slovácko is dan de tegenstander.

Zie ook: Trainingskamp Slowakije (dag 1): Aankomst in Trencín