vrijdag 31 maart 2017

• Trainingskamp slowakije dag 1 aankomst in trencin

Trainingskamp Slowakije (dag 1): Aankomst in Trencín

Vanmorgen is FC Eindhoven gearriveerd in het Slowaakse Trencín, waar het de komende week zal verblijven voor een trainingskamp. Na de oefenwedstrijd bij vv UNA gisteravond stond de bus klaar om naar Slowakije te vertrekken. Vandaag (zondag) rond 11 uur ‘s ochtends kwam het team aan bij het hotel.

Trencín is een stad in het westen van Slowakije en ligt vlakbij de grens met Tsjechië. Tot donderdagavond zal FC Eindhoven hier verblijven. Naast de trainingen, speelt het team van Mitchell van der Gaag twee oefenwedstrijden. Dinsdag treft het 1. FC Slovácko uit de Tsjechische competitie en donderdag speelt het tegen een selectie van de Champions League deelnemer AS Trencín.

Na aankomst stond er een lunch en een massage op het programma. Om 17.00 uur was de eerste training op Slowaakse bodem. De selectie is aangevuld met de testspelers Benjamin van den Broek en Jasper van der Heyden. FC Eindhoven kan in Trencín werken onder perfecte omstandigheden: een goed trainingsveld tussen de bergen, 29 graden en een zonnetje.

Morgen staan er twee trainingen op het programma en gaat de voorbereiding op het nieuwe seizoen verder…