Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Trainingskamp sint michielsgestel nederlaag in oefenwedstrijd

Trainingskamp Sint-Michielsgestel: nederlaag in oefenwedstrijd

FC Eindhoven verbleef drie dagen in Sint-Michielsgestel als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De Blauw-Witten kwamen op donderdag aan en trainden tweemaal op het sportpark Zegenwerp, dat mooi is gelegen in een bosrijke omgeving. 

De spelers konden in het hotel De Ruwenberg uitstekend herstellen van het harde werk, want op vrijdag stond er weer een uitgebreid programma op de planning. Na een ochtendtraining namen de mannen het op tegen ODIN '59, bekend van de bekerwinst op onder meer FC Emmen dit seizoen. 

De Eindhovenaren startten met een sterk basiselftal tegen de club uit Heeskerk. De ploeg had moeite met de tegenstander. Na twaalf minuten keek FC Eindhoven al tegen een achterstand aan, na een strafschop voor ODIN '59. Aan de andere kant hadden de Blauw-Witten op gelijke hoogte moeten komen, want een uitstekende voorzet van Marcelo Lopes werd overgekopt door Alvin Daniels. Na rust begon had FC Eindhoven nog enkele mogelijkheden, onder meer via invaller Elisha Sam (op de paal). Uiteindelijk wist ODIN '59 het duel vlak voor tijd te beslissen: 0-2. 

Vrijdagavond gingen ploeg en staf gezamenlijk eten, waarna op de zaterdagochtend het elftal nog voor een laatste keer trainde op het trainingskamp. Maandag gaat de focus volledig op het thuisduel tegen NEC Nijmegen, dat zondag om 14.30 uur start in het Jan Louwers Stadion. Kinderen t/m 15 jaar hebben dan gratis toegang.