vrijdag 03 maart 2017

• Timothy durwael ontvangt drn opkikker 2017

Timothy Durwael ontvangt D’n Opkikker 2017

Timothy Durwael, de rechtsback van FC Eindhoven, ontvangt tijdens carnaval D’n Opkikker Bokaal 2017. Op carnavalsmaandag - beter bekend onder de naam ‘malle maandag middag’ -  overhandigt Sociëteit D’n Opkikker samen met het gemeentebestuur van de gemeente Eindhoven, de prijs aan Timothy Durwael vanwege zijn zware knieblessure. Timothy is de opvolger van Maxime Gunst.

De wedstrijd FC Eindhoven - Legendary PSV

D'n Opkikker wordt elk jaar op carnavalsmaandag uitgereikt door Sociëteit D’n Opkikker aan een betaald voetbalspeler, die gedurende het seizoen een blessure heeft opgelopen. De bokaal wordt al sinds 1973 uitgereikt. Onder meer Erwin Koeman, Ronaldo, Ron Vlaar en Maxime Gunst ontvingen de steunbetuiging eerder. De uitreiking vindt plaats tijdens de rust van de traditionele wedstrijd tussen oud FC Eindhoven-spelers en Legendary PSV en wordt traditioneel gefloten door de Stadsprins. Toegang is gratis. Voor meer informatie en de complete lijst met kandidaten verwijzen wij u naar www.denopkikker.nl.