maandag 27 november 2017

• Terugblik fc eindhoven golftrophy 2017

Terugblik FC Eindhoven Golftrophy 2017

Donderdag 15 juni werd de laatste FCE Connect (dé businessclub van FC Eindhoven) activiteit van het seizoen georganiseerd. Traditiegetrouw is dit de FC Eindhoven Golftrophy, die ook deze editie op de golfbaan van Gendersteyn werd georganiseerd. Een goed deelnemersveld,  lekkere catering, een mooie prijzentafel en het prettige golfweer zorgden voor de juiste ingrediënten van een perfecte dag! De winnende flight was een verrassing. Patrick van den Heuvel, Eric Bulkmans en Patrick van den Dungen (ook winnaar van de neary) hadden in het voorjaar 10 golflessen bij Gendersteyn gevolgd en liepen voor het eerst en grote ronde. Ze waren ingeschreven op handicap 36 en wisten de eerste plaats te bemachtigen door John Ketelaars, Thijs van Schagen en Erwin van der Schoot nipt voor te blijven.

Na de borrel volgde de prijsuitreiking en een heerlijke barbecue, die door een DJ van sponsor Toverland muzikaal werd aangekleed. Iedereen keek zeer tevreden terug op een geslaagde dag. FC Eindhoven bedankt dan ook de volgende partijen voor hun sponsoring:

• Golfbaan Gendersteyn
  • Bakkerij De Vocht
  • Brabant Sports Boxtel – Sport 2000
  • MeGo Trading
  • Toverland
  • ESE International
  • Personato
  • Driessen Autogroep
  • Mazars Accountants

Alle prijswinnaars van de FC Eindhoven Golftrophy 2017 staan hieronder. Zij ontvingen uit handen van doelman Ruud Swinkels een bokaal (gemaakt door We Produce) en een passend cadeau van één van de sponsoren.

Eerste prijs wedstrijd
Flight 2:
Patrick van den Heuvel (Mansveld)
Eric Bulkmans (VDL Bus & Coach)
Patrick van den Dungen (Slim Vermogensbeheer)

Tweede prijs wedstrijd
Flight 8:
John Ketelaars (Intelectric)
Thijs van Schagen (Simac)
Erwin van der Schoot (Simac)

Beste clinic-deelnemer:
Joop van Dijck (Credion)