Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Teambuilding activiteit voor fc eindhoven

Teambuilding activiteit voor FC Eindhoven

In de voorbereiding op de Jupiler Play-Off wedstrijden tegen NAC Breda heeft FC Eindhoven enige tijd geleden een activiteit in het kader van teambuilding ondernomen. De selectie speelde Voetgolf bij Voetgolf International in Venlo.

De verschillende groepen die werden gevormd, doorliepen de 18-holes tellende voetgolfbaan. Op het spel stond de felbegeerde prijs voor beste voetgolfer van FC Eindhoven. Zowel de spelers als de technische staf genoten in de stralende zon van het soms moeilijke parcours.

Na afloop van het circuit werd er gezamenlijk gegeten, waarna de prijsuitreiking volgde. Jari Vandeputte had de minste schoten nodig om de holes te voltooien en ging met de beker naar huis.

De spelers en staf van FC Eindhoven bedankt Voetgolf International voor de leuke activiteit!