zaterdag 15 juli 2017

• Talentendag fce randstad academy 31 januari 2016

Talentendag FCE Randstad Academy 31 januari 2016

Op de laatste zondag van januari organiseerde de FCE Randstad Academy de Talentendag voor gescoute spelers, ter ondersteuning voor de op te starten teams D1-C1-B1 voor komend seizoen.

Het was een grote happening in het Jan Louwers Stadion. Zo’n 80 talenten uit de regio konden hun kunsten vertonen op de diverse stations, die op het veld waren uitgezet. De deelnemers werden door onze scouts bekeken tijdens passvormen, mikken, positiespel, afwerken op doel, technische vormen en natuurlijk diverse partijspelen.

De vele talenten werden natuurlijk vanaf de tribunes ondersteund door dik 100 ouders. Gelukkig bleef het droog weer en waren ook de veldomstandigheden ideaal.

In de komende periode zullen nog 3-4 van zulke dagen op touw worden gezet, alvorens we de definitieve selecties gaan afronden.