vrijdag 26 oktober 2018

• Supportersvereniging bestaat 85 jaar

Supportersvereniging bestaat 85 jaar!

Vandaag, op 14 augustus 2018 bestaat de Supportersvereniging Eindhoven 85 jaar. De supportersvereniging van onze FC Eindhoven is daarmee één van de oudste van het land.

Al sinds haar oprichting in 1933 heeft de supportersvereniging volgens de statuten ‘het doel de spelers van voetbalvereniging Eindhoven door gepaste aanmoedigingen te stimuleren, om in thuis- en uitwedstrijden een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen, het behartigen van de belangen van de supporters, het organiseren van activiteiten voor de supporters, het verbeteren van de
relatie tussen de supporters onderling alsmede contacten opzetten en onderhouden met andere supportersverenigingen’.

Het 85-jarig jubileum wil de supportersvereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Allereerst ligt er voor alle leden van de supportersvereniging een presentje tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen de Go Ahead Eagles. Verder is de supportersvereniging van plan extra activiteiten te gaan organiseren het komende seizoen zoals een heuse buitenlandse voetbalreis, een bierproeverij en natuurlijk de inmiddels traditionele BBQ.

Ook lid worden in dit lustrumjaar? Kijk dan snel op http://www.SV-Eindhoven.nl of spreek één van de bestuursleden aan.