zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Support fc eindhoven bij vvv venlo en go ahead eagles

Support FC Eindhoven bij VVV-Venlo en Go Ahead Eagles!

FC Eindhoven nestelt zich steeds meer in de top van de Jupiler League! In november staan er twee uitwedstrijden op het programma. Het team van Mitchell van der Gaag kan alle steun gebruiken in de lastige uitwedstrijden tegen VVV-Venlo en Go Ahead Eagles. 

 

Ben jij seizoenkaarthouder? Dan kan je nu profiteren van een aantrekkelijke actie! Voor slechts 32,50 euro bezoek je de twee uitwedstrijden. Inclusief wedstrijdticket en busreis! Ga naar www.fceindhovenfanstore.nl om aan deze actie deel te nemen. 

 

20 november is het VVV-Venlo tegen FC Eindhoven. In Stadion De Koel gaan de Blauw-Witten op bezoek bij de huidige nummer vijf in de Jupiler League. EindhoFAN organiseert wederom een busreis! Seizoenkaarthouders betalen via www.fceindhovenfanstore.nl slechts 19 euro! Niet-seizoenkaarthouders betalen 28,50 euro. 

 

Een week later (27 november) is er het andere mooie affiche. De huidige nummer één en de huidige nummer drie op de ranglijst treffen elkaar in De Adelaarshorst, Go Ahead Eagles – FC Eindhoven!  Ook naar Deventer wordt een busreis georganiseerd. Seizoenkaarthouders betalen via www.fceindhovenfanstore.nl slechts 19 euro! Niet-seizoenkaarthouders betalen 28,50 euro. 

 

Support de mannen in Blauw-Wit naar de volgende drie punten!