Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Stratum en gestel duelleren in rust van fc eindhoven n almere city fc

Stratum en Gestel duelleren in rust van FC Eindhoven Almere City FC

Het Jan Louwers Stadion is op 20 april niet alleen het strijdtoneel voor het duel FC Eindhoven - FC Almere City FC, maar ook voor een andere, unieke strijd. De Eindhovense wijken Stratum en Gestel maken in een direct duel uit welke wijk een mooie prijs wint.

Meedoen?
Ben je woonachtig in één van de twee wijken en durf je tijdens een FC Eindhoven-wedstrijd in de rust de ‘pingels’ te nemen? Meld je dan nu aan via www.fc-eindhoven.nl/penalty! Voorafgaand aan het duel hoor je per e-mail of je mee mag doen. Oefenen kan geen kwaad, want er staat een penaltykiller in het doel!

Over FC Eindhoven Wijkcaptains
Samen met een trouwe groep supporters, de Wijkcaptains, is FC Eindhoven druk bezig om van de oudsher blauwwitte wijken Stratum en Gestel terug te veroveren. Interesse om aan te sluiten bij de wijkcaptains? Mail dan even naar info@fc-eindhoven.nl

Tickets voor het duel FC Eindhoven - Almere City FC zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets