vrijdag 15 december 2017

• Steun jij fc eindhoven volgend seizoen ook

Steun jij FC Eindhoven volgend seizoen ook?

Het afgelopen seizoen heeft FC Eindhoven geschiedenis geschreven. Met 80 punten in het reguliere seizoen was het gemiddeld aantal punten het hoogst in de geschiedenis van de club. De tweede plaats op de ranglijst was dan ook dik verdiend. Daar bovenop kwam nog het periodekampioenschap in de vierde periode. Tot slot werden er  vier bronzen stieren en twee gouden stieren uitgereikt aan spelers en trainer van FC Eindhoven.

De Blauw-Witten werden dit seizoen in iedere wedstrijd, zowel uit- als thuiswedstrijden, gesteund door de trouwe supporters. Het Jan Louwers Stadion was tijdens de Jupiler Play-Offs weer eens volledig uitverkocht. FC Eindhoven leeft weer in de regio!

Om volgend jaar ook weer succesvol te kunnen zijn, rekent FC Eindhoven op jullie steun! Wil jij volgend seizoen ook de Blauw-Witten supporten? Het is weer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen of een nieuwe aan te vragen! De prijzen zijn in vergelijking met het seizoen 2014/2015 onveranderd.

Voor alle vakken zijn de prijzen hetzelfde. Jeugd tot en met 16 jaar kan voor slechts 55 euro alle thuiswedstrijden van FC Eindhoven in de Jupiler League bijwonen! Volwassenen (vanaf 17 jaar) betalen 140 euro.

De seizoenkaart 2015/2016 vraag je in slechts twee stappen aan!

1. Download het aanvraagformulier en vul het volledig in.
2. Levert het formulier in, via één van de volgende mogelijkheden:

•             Je kan het formulier per post inzenden: Charles Roelslaan 1, 5644 HX, Postbus 691, 5600 AR Eindhoven, of

•             mailen naar ticketing@fc-eindhoven.nl of

•             afgeven op de administratie in het Jan Louwers Stadion.