vrijdag 31 maart 2017

Steun FC Eindhoven ook in 2017!

Voor FC Eindhoven begint aankomende vrijdag de tweede seizoenshelft. De Blauw-Witten willen zo snel mogelijk stijgen op de ranglijst en daarbij kunnen we jullie steun goed gebruiken! Lees verder voor meer informatie over de kaartverkoop voor de komende wedstrijden.

Op vrijdag 13 januari staat er direct een thuiswedstrijd op het programma. De Graafschap komt dan op bezoek in het Jan Louwers Stadion. Alle seizoenkaarthouders mogen een gratis introducé meenemen. Meer informatie is te vinden via deze link. Overige supporters kunnen terecht op FC-Eindhoven.nl/tickets of op de wedstrijddag bij de kassa vanaf 18.30 uur.

De eerste uitwedstrijd van 2017 staat gepland op 20 januari. Uit naar FC Volendam. EindhoFAN organiseert een busreis. Seizoenkaarthouders kunnen mee voor 19 euro, overigen voor 25 euro. Daarnaast is er een speciale combideal! Ga jij mee naar Volendam en twee weken later naar Achilles’29? Dan betaal je slechts 32,50 euro. Meer op FCEuitkaarten.nl!

Vervolgens speelt FC Eindhoven in korte tijd drie thuiswedstrijden. Selecteer de drie wedstrijden (RKC, Almere, Oss), vul kortingscoupon ‘3oprij’ in en betaal slechts 29,97! Je krijgt er zelfs een FC Eindhoven-sjaal bij! Schaf dus snel aan via FC-Eindhoven.nl/tickets

Helemaal voordelig naar FC Eindhoven? Koop dan nu je halve seizoenkaart. 10 wedstrijden en een sjaal voor 85 euro. Meer informatie via deze link.

De aftrap van je weekend!