zaterdag 15 juli 2017

• Steun fc eindhoven in een week op vreemde bodem

Steun FC Eindhoven in een week op vreemde bodem

FC Eindhoven speelt in de week van 16 september drie uitwedstrijden en kan daarbij jullie steun goed gebruiken. Maak nu gebruik van een combideal! Zo spelen de Blauw-Witten twee competitiewedstrijden en zal het strijden om een plek in de volgende ronde van het KNVB-Beker toernooi.

Allereerst zal er op vrijdag 16 september een Brabants onderonsje worden afgewerkt tegen FC Oss. Vervolgens staat op dinsdag 20 september weer een Brabantse Derby te wachten. FC Den Bosch zal de opponent zijn in de strijd om de KNVB Beker.

En tenslotte gaat FC Eindhoven op vrijdag 23 september de verre reis worden gemaakt naar Velsen. Daar zijn de “Witte Leeuwen” van Telstar gastheer van onze FC.

Drie mooie, maar traditioneel lastig wedstrijden. EindhoFAN zal naar alle drie de wedstrijden – bij voldoende belangstelling – de supportersbus laten rijden.

EN WE HEBBEN MOOIE AANBIEDINGEN!
FC Oss – FC Eindhoven

Ga je alleen naar deze wedstrijd, dan betaal je als seizoenkaarthouder € 19,00.

COMBIDEAL: FC Oss – FC Eindhoven en Telstar – FC Eindhoven

Ga je naar beide competitiewedstrijden en geeft je je direct op voor deze twee reizen, dan krijg je als seizoenkaarthouder € 8,00 korting! Je betaalt voor beide wedstrijden samen namelijk € 30,00

SUPERCOMBIDEAL: FC Oss – FC Eindhoven, Telstar – FC Eindhoven èn FC Den Bosch – FC Eindhoven

Ga je als fanatiek supporter alle wedstrijden in deze “Awayday-week”, dan betaal je voor drie wedstrijden € 40,00! Oftewel je krijgt € 17,00 korting!

Ga snel naar www.fceuitkaarten.nl en bestel je kaarten online!

Ook buiten het Jan Louwers Stadion is de steun nodig!