vrijdag 05 mei 2017

• Steun fc eindhoven in de jupiler play offs

Steun FC Eindhoven in de Jupiler Play-Offs!

FC Eindhoven heeft zich afgelopen vrijdag verzekerd van een plek bij de top-5 van de Jupiler League. Dit wil zeggen dat de Blauw-Witten direct geplaatst zijn voor de halve finale van de Jupiler Play-Offs!

Het is nog niet bekend wie de tegenstander wordt in deze halve finale. De speeldatums zijn wel bekend: Op vrijdag 13 mei en op maandag 16 mei (Pinksteren) treedt FC Eindhoven aan. Wanneer we uit en thuis spelen wordt later duidelijk.

Vanaf aanstaande vrijdag is het mogelijk om een kaartje te veroveren voor de thuiswedstrijd van de halve finale van de Jupiler Play-Offs. Na de wedstrijd tegen Achilles ’29 kan je bij de kassa’s een kaartje kopen voor de thuiswedstrijd van de Jupiler Play-Offs.  Ook via de online ticketshop kan je vanaf vrijdag gemakkelijk een kaartje kopen voor deze spannende eindstrijd!

Op  het secretariaat is het vanaf maandag 18 april mogelijk om kaarten te kopen op werkdagen van 09:00 uur tot 16:30 uur. Op 4 en 10 mei kan je tot 20:00 uur terecht op het secretariaat voor je kaartje. Op zaterdag 7 mei is er van 10:00 uur tot 12:00 uur een extra verkoopdag. In de voorverkoop zijn de kaarten 5 euro voor jeugd t/m 16 jaar en 10 euro voor personen vanaf 17 jaar.

Wees er op tijd bij! Vorig seizoen waren de zitplaatsen al uitverkocht voor de wedstrijddag.

Gratis kaart voor EindhoFANs

Seizoenkaarthouders krijgen bij het verlengen van een betaalde seizoenkaart voor het seizoen 2016/2017 een gratis kaart voor de eerste thuiswedstrijd van de Jupiler Play-Offs. Deze kaarten zijn ongenummerd, wel krijg je het vak toegewezen. Hierdoor is het mogelijk om ook nog extra kaarten aan te schaffen. Het is voor het eerst mogelijk om online je seizoenkaart te verlengen. Op fc-eindhoven.nl/verlengen kan je gemakkelijk verlengen. Betalen doe je veilig via Ideal. Let op: Het bedrag voor een seizoenkaart in de Jupiler League wordt afgeschreven. Indien we volgend jaar in de Eredivisie spelen dient het tweede deel betaald te worden bij het ophalen van de seizoenkaart. Liever gewoon via het inschrijfformulier verlengen? Dat kan natuurlijk ook. Het verlengformulier vind je hier. Je betaalt dan bij het inleveren van je formulier.

Heb je voor vrijdag verlengd? Dan kan je direct na de wedstrijd tegen Achilles ’29 jouw kaartje voor de Jupiler Play-Offs ophalen bij Loket Inlichtingen. Ben je als seizoenkaarthouder niet in staat om vrijdag kaarten op te halen? Geen zorgen, tot 10 mei kun je een gratis kaart bemachtigen. Deze actie geldt ook voor diegene die een nieuwe seizoenkaart aanvraagt. Het aanvragen van een seizoenkaart kan op fc-eindhoven.nl/aanvragen.

Heb je jouw kaartje al binnen voor de Jupiler Play-Offs? En heb je net zo veel zin in de eindstrijd als ons? Deel het dan via social media met #maakhetmeemetFCE.

Maak jij het mee met FCE?

Virtuele stand

Op dit moment staat FC Eindhoven op de vierde plaats van de Jupiler League. Dit zou betekenen dat NAC Breda (nummer 3) de tegenstander wordt in de halve finale van de Jupiler Play-Offs. De Blauw-Witten spelen dan thuis op vrijdag 13 mei en mogen daarna op maandag 16 mei naar Breda.