vrijdag 18 augustus 2017

Steun FC Eindhoven in Breda!

Aanstaande maandag speelt FC Eindhoven de returnwedstrijd in de halve finale van de Jupiler Play-Offs in Breda. De Blauw-Witten hebben goede zaken gedaan door met 1-0 in eigen huis te winnen van NAC Breda, maar zijn er uiteraard nog niet. Alle steun is nodig aanstaande maandag voor de mannen van Mitchell van der Gaag!

Deze wedstrijd begint om 14:30 uur in Breda. Er geldt een verplichte buscombi, dus op eigen vervoer naar Breda gaan is niet mogelijk. EindhoFAN heeft bussen geregeld voor de FC Eindhoven supporters. Hier zijn nog kaarten voor! De kaarten voor de busreis + ticket voor de wedstrijd kosten voor seizoenkaarthouders €19,-. Niet seizoenkaarthouders betalen €28,50.

De bussen zullen om 12:30 uur vertrekken vanaf het parkeerterrein bij het Jan Louwers Stadion, dit gezien de verwachte drukte. Zorg dat je ten minste een half uur voor vertrek van de bussen aanwezig bent, zodat de bussen zonder vertraging kunnen vertrekken.

Verzeker jezelf van een plekje in de bus en in het uitvak op de online webshop!

Let op: Ben er snel bij. Tot zondag 15 mei 23:00 uur is het mogelijk een plaats te reserveren, daarna stopt de verkoop. Er zijn slechts 60 plaatsen over voor de bussen!

Iedere seizoenkaarthouder heeft een mail ontvangen met zijn/haar persoonlijke inlogcode. Heb je deze niet ontvangen? Mail dan je NAW gegevens + je seizoenkaartnummer naar info@fceuitkaarten.nl