zaterdag 15 juli 2017

• Steun fc eindhoven en ga mee naar de graafschap n fc eindhoven

Steun FC Eindhoven en ga mee naar De Graafschap – FC Eindhoven!

Na de verdienstelijke oefenreeks van onze FC, staat het echte werk weer op het programma. Op 5 augustus aanstaande zal het keurkorps van Ricardo Moniz de eerste wedstrijd spelen van het nieuwe seizoen.
En meteen zal het gaan knallen!

De Graafschap zal onze gastheer zijn. Op de altijd sfeervolle Vijverberg moet FC Eindhoven laten zien dat het klaar is voor een mooi seizoen!

Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Want, ook dit seizoen zullen wij weer zorgen dat de supportersbus en hopelijk bij meerdere wedstrijden supportersbussen zullen rijden naar vreemde bodem.

Busreis naar Doetinchem
Geef je op voor de busreis naar Doetinchem. Vertrek is om 17:15 uur zoals vertrouwd vanaf het Supportershome van het Jan Louwers Stadion.

Seizoenkaarthouders betalen € 19,00. Heb je geen seizoenkaart, dan betaal je € 25,00.

Bestel je kaart online
Je toegangsbewijs voor bus en stadion bestel je snel en eenvoudig via via www.fceuitkaarten.nl. Als seizoenkaarthouder log je in via je gebruikersnaam (relatienummer van je seizoenkaart).

Geef je op tijd op. Dan weet je zeker dat je mee kunt in de altijd gezellige supportersbussen van Eindhofan!