zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Steun fc eindhoven bij sparta en jong ajax

Steun FC Eindhoven bij Sparta en Jong Ajax!

FC Eindhoven speelt komende week twee uitwedstrijden. Op vrijdag 21 augustus speelt het op het Kasteel tegen Sparta Rotterdam. Op maandag 24 augustus is Jong Ajax de tegenstander op De Toekomst. Beide wedstrijden starten om 20:00 uur en FC Eindhoven kan alle steun gebruiken! Ben jij erbij? Hieronder volgt de informatie over de kaartverkoop.


 
Sparta Rotterdam uit

 

Ook naar deze wedstrijd op het Kasteel zal de supportersbus rijden. Seizoenkaarthouders en/of leden van SV Eindhoven betalen € 19,00 (inclusief toegangsbewijs stadion) via http://www.fceindhovenfanstore.nl.

Opgeven via webmaster@eindhoven1909.nl kan ook nog steeds, maar kost een euro meer.

 

Vertrek zal zijn om 17:45 uur vanaf het stadion.

 

Reizen op eigen vervoer

 

Het is ook mogelijk om deze wedstrijd op eigen gelegenheid te bezoeken. U dient dan wel vooraf het wedstrijdkaartje aan te schaffen bij het secretariaat in het Jan Louwers Stadion. De kassa van het gastenvak in Rotterdam is op de wedstrijddag gesloten.

 


Jong Ajax uit

De vierde wedstrijd van het seizoen is wederom een uitwedstrijd. Ook naar deze wedstrijd tegen Jong Ajax willen wij proberen een bus te laten rijden. Let op deze wedstrijd is op MAANDAG 24 AUGUSTUS. Seizoenkaarthouders en/of leden van SV Eindhoven betalen € 19,00 (inclusief toegangsbewijs stadion) via http://www.fceindhovenfanstore.nl.Opgeven via webmaster@eindhoven1909.nl kan ook nog steeds, maar kost een euro meer.

 

Vertrek zal zijn om 17:45 uur vanaf het stadion.

 

Reizen op eigen vervoer

 

Het is ook mogelijk om deze wedstrijd op eigen gelegenheid te bezoeken. U dient dan wel vooraf het wedstrijdkaartje aan te schaffen bij het secretariaat van het Jan Louwers Stadion. De kassa van het gastenvak in Amsterdam is op de wedstrijddag gesloten.