vrijdag 21 december 2018

• Stem dit seizoen op de personato man of the match

STEM DIT SEIZOEN OP DE PERSONATO MAN OF THE MATCH!

Vrijdag speelt FC Eindhoven haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Koploper Go Ahead Eagles komt op bezoek. Vanaf dit seizoen kan er bij thuiswedstrijden gestemd worden op de Personato Man of the Match!

Vanaf de 80ste minuut kun je via de Facebook-pagina van FC Eindhoven stemmen op één van de twee geselecteerde spelers. Tot het laatste fluitsignaal heb je de gelegenheid om te stemmen.

Elke thuiswedstrijd ontvangt één van de stemmers een leuke prijs. Hoe vaker je stemt, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs, die aan het eind van het seizoen wordt verloot!

Wie wordt de eerste winnaar? Kom naar het stadion en kies! In het stadion is er gratis WIFI via het netwerk ‘FCE Guest’. Tickets voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets