vrijdag 23 november 2018

• Statement club na diefstal bij ultras

Statement club na diefstal bij Ultras

FC Eindhoven is verbaasd en geschrokken van de diefstal van de supportersdoeken van Ultras Eindhovia uit het Jan Louwers Stadion. De club heeft aangifte gedaan bij de politie.

Een ongeschreven regel is dat de supportersgroep wordt opgeheven als het groepsdoek is ontvreemd. Ultras Eindhovia maakte dinsdagmiddag bekend dat het geen andere keus heeft dan na ruim vijf jaar de stekker eruit te trekken.

De supporters zullen echter niet uit het stadion verdwijnen, zo klinkt het op de website: ‘’Maar onze trots, onze passie, onze vriendschap, maar vooral onze clubliefde blijft voor altijd bestaan. Wij waren Ultras Eindhovia… Wij zijn FC Eindhoven!’

De supporters en club zullen op korte termijn samenzitten om weer met een frisse blik naar de toekomst te kunnen kijken.