zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Srp zuid schittert de komende drie seizoenen op de mouw van fc eindhoven

SRP Zuid schittert de komende drie seizoenen op de mouw van FC Eindhoven

Nadat maandagochtend bekend werd gemaakt dat Hermes de komende twee seizoenen op de achterkant van het shirt prijkt, is er wederom fantastisch nieuws vanuit het front aan de Aalsterweg. SRP Zuid schittert komende drie seizoenen op de mouw van de Blauw-Witten!

 

Ronald Onink, Algemeen Directeur van SRP Zuid tekende dinsdagochtend de sponsorovereenkomst met Marco Faber, Algemeen Directeur van FC Eindhoven. De presentatie vond plaats op locatie bij SRP Zuid in Veldhoven.

 

FC Eindhoven en SRP Zuid hebben de samenwerking verlengd en geïntensiveerd. De samenwerking werd de afgelopen seizoenen beklonken onder de merknaam Macon, maar wordt de komende drie seizoenen voortgezet met SRP Zuid. De intensivering zit hem met name in de branding op de mouw van het tenue. De insteek van het partnerschap is puur gericht op het vergroten van de naamsbekendheid van SRP Zuid.

 

Marco Faber, Algemeen Directeur van FC Eindhoven, over h et partnership: ‘‘Wij zijn ontzettend enthousiast om wederom een mooie partner op het shirt te mogen toevoegen. Het verbinden van SRP Zuid aan de mouw van het tenue is een bewuste en logische stap. SRP Zuid is voetbal-minded en heeft het beste voor met de club. FC Eindhoven heeft een enorme uitstraling in de regio en staat voor smart, lef en vooruitgang. Als we daar de doelstelling van SRP Zuid naast leggen, dan maakt dit FC Eindhoven het ideale podium om deze te bewerkstelligen.’’ 

 

Over SRP Zuid

SRP Zuid is, als onderdeel van de SRP Group, een klantgerichte organisatie met als voornaamste werkzaamheden het ontwerpen en assembleren van:

  • Schakel- en verdeelinrichtingen tot en met 4.000 Ampère
  • Bedieningspanelen en Tableau’s
  • Besturingspanelen
  • Specials

 

SRP Zuid is een vooruitstrevende en veelzijdige panelenbouwer met werknemers die beschikken over decennialange ervaring waardoor we de wensen van onze klant tot in perfectie kunnen realiseren.

 ‚Äč