vrijdag 25 augustus 2017

• Speciale koningsspelen bij fc eindhoven

Speciale Koningsspelen bij FC Eindhoven

Op woensdag 19 april wordt de Special Talents Voetbalmiddag georganiseerd in het Jan Louwers Stadion. Kinderen uit het speciaal onderwijs in Eindhoven krijgen een unieke, sportieve belevenis aangeboden bij FC Eindhoven!

Aangezien de Koningsspelen in Eindhoven – in dezelfde week - gericht zijn op het primaire onderwijs, vindt FC Eindhoven het van groot belang dat er ook een passend aanbod is voor de zogenaamde ‘Special Talents’. Daarom krijgen deze kinderen tussen de 9 en 12 jaar een spellenparcours aangeboden met begeleiding van de selectiespelers.

Bewegen en plezier staat hierbij centraal. Wanneer de kinderen enthousiast zijn over de voetbalmiddag, kunnen ze zich na afloop aansluiten bij de reguliere groep Special Talents. Deze groep kinderen traint iedere woensdagmiddag onder leiding van gecertificeerde trainers in het Jan Louwers Stadion.

Het evenement wordt georganiseerd door FC Eindhoven in samenwerking met Gemeente Eindhoven, Stichting Special Talents, Stichting Speciale Voetbaldagen, Fonds Gehandicapten Sport & Dirk Kuyt Foundation. De voetbalmiddag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Aanmelden kan via de speciaal onderwijsscholen. Bezoekers zijn van harte welkom! Voor meer informatie kun je contact opnemen via aukje@fc-eindhoven.nl