Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Special Talents weer van start

FC Eindhoven hecht veel waarde aan maatschappelijke activiteiten in de regio. Eén van deze activiteiten is Special Talents. Special Talents is een stichting met een maatschappelijk doel, namelijk het aanbieden van voetbalactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar die vanwege een bepaalde ontwikkelingsproblematiek niet bij een reguliere voetbalclub terecht kunnen. FC Eindhoven is dan ook zeer content dat ook dit seizoen de samenwerking met Special Talents is voortgezet. FC Eindhoven stelt haar accommodatie beschikbaar voor Special Talents om te bouwen met talent. 

De activiteiten staan onder leiding van trainers met voetbaltechnische en pedagogische opleiding. Dit zijn trainers die al lange tijd als jeugdtrainer werkzaam zijn en kunnen putten uit een schat aan ervaring in het omgaan met kinderen. Voor, tijdens en na elke activiteit is er aandacht voor de persoonlijke situatie van alle deelnemers. Er wordt uitgegaan van persoonlijke doelen voor elke deelnemer. Ouders/verzorgers kunnen bij aanvang aangeven welke doelen zij belangrijk vinden voor hun kind(eren).

De eerste training van het seizoen heeft deze week plaatsgevonden. De trainingen zullen plaatsvinden in het Jan Louwers Stadion op woensdag van 16.00 uur t/m 17.00 uur. 

De volgende training is op 21 september. Kom gerust even kijken bij deze talenten!

Kijk op de website voor meer informatie over Special Talents.