zaterdag 29 juli 2017

• Sleegers beste speler derde periode van den boomen beste talent

Sleegers beste speler derde periode, Van den Boomen beste talent!

Joey Sleegers is uitgeroepen tot beste speler van de derde periode in de Jupiler League. De talentvolle aanvaller van FC Eindhoven ontvangt voorafgaand aan de wedstrijd FC Eindhoven – FC Volendam een bronzen stier. Zijn ploeggenoot Branco van den Boomen is verkozen tot het beste talent van de derde periode.

Sleegers kwam dit seizoen 22 keer in actie voor FC Eindhoven, waarin hij 8 doelpunten maakte. De aanvaller ontving zowel van alle aanvoerders en trainers in de Jupiler League als van het publiek het hoogste aantal stemmen.

Ploeggenoot Branco van den Boomen is ook bezig aan een sterk eerste seizoen in Eindhoven en werd door trainers en aanvoerders uitgeroepen tot beste talent van de periode. Hij speelde al 26 wedstrijden, waarin hij tweemaal tot scoren kwam.

De winnaars van de bronzen stieren zijn automatisch genomineerd voor een gouden stier, welke aan het einde van het seizoen worden uitgereikt.

De overige Bronzen Stieren van de derde periode gingen naar Ruud Brood van N.E.C. (Beste Trainer) en Kevin Brands van FC Volendam (Topscorer). FC Oss legde vorige week beslag op de periodetitel en won daarmee eveneens een Bronzen Stier.

Fotografie: Fotopersbureau John Claessens