zaterdag 20 juli 2019

• Selecties fce old stars vs legendary psv bekend

Selecties FCE Old Stars vs Legendary PSV bekend

Vrijdag voorafgaand aan het duel tussen FC Eindhoven en Jong PSV wordt er een voorwedstrijd gespeeld in het Jan Louwers Stadion tussen FCE Old Stars en Legendary PSV. De aftrap is om 17.30 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen met een wedstrijdticket voor het competitieduel van 20.00 uur. Beide teams hebben een aansprekende selectie samengesteld en strijden voor de eer:

FCE Old Stars
Peter Smulders, Leon Kantelberg, Patrick Smulders, Bart Kruizinga, Chris Bruinen, Tom Sheridan, Dragan Thijssens, Ralf Manders, Peter Treffers, Dennie Banda, Tim Nelemans, Ivo Rossen, Fred van de Vleut, Kees van Tilburg, Pascal Maas.

Legendary PSV
Mart van Duren, Anton Janssen, Luc Nilis, Cemal Yilmaz, Geoffrey Prommayon, Erik Stock, Andre Ooijer, Guido Budziak, Theo Lucius, Michael Lamey, Erik Meijer, Jan Wouters, Zeljko Petrovic, Stan Valkcx, aangevuld met vaste spelers Erik Franc, Frank van Spreuwel en Frank Hendriks.

De poorten van het stadion en Cafe 1909 zijn vanaf 17.00 uur geopend. Tickets zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets. Op de wedstrijddag zijn tickets tot 18.30 te verkrijgen bij de hoofdingang van het Jan Louwers Stadion en vervolgens bij de kassa. Tot vrijdag!