vrijdag 05 mei 2017

• Selectie g stars toernooi gepresenteerd

Selectie G-Stars Toernooi gepresenteerd

Woensdag 18 mei is de selectie voor het FC Robinstijn G-Stars Toernooi in Kerkrade gepresenteerd in het Jan Louwers Stadion. De spelers en speelsters tekenden voor de training, onder toeziend oog van Woutje en Marion (FC Eindhoven), een contract bij FC Eindhoven.  Onder leiding van trainster Stephanie Jansen en PSV-speelster Myrthe Moorrees hebben de spelers en speelsters hierna een training afgewerkt in het stadion.

Op zaterdag 28 mei organiseert FC Robinstijn een G-voetbaltoernooi voor profclubs bij Roda JC Kerkrade. FC Eindhoven neemt deel met het G-team van FC Eindhoven AV. Het team neemt het daar op tegen Roda JC Kerkrade, RKC Waalwijk en Helmond Sport.

De selectie voor het toernooi werd vorige week woensdag uitgenodigd voor de contractondertekening, perspresentatie en het maken van de officiële teamfoto. In het Jan Louwers Stadion werden de spelers en speelsters één voor één naar voren geroepen om hun contract te tekenen en later een portretfoto te maken.

Na het officiële gedeelte was het tijd om de voetbalschoenen aan te trekken en de talenten te gaan gebruiken. Myrthe Moorrees, speelster van PSV Vrouwen en ambassadeur van FC Robinstijn, kwam Stephanie Jansen helpen met de training. Leuke oefenvormen en natuurlijk het afwerken op doel stonden op het programma bij de training.

FC Robinstijn G-Stars Toernooi

Vanaf 9.30 uur start het toernooi met deze vier partners van stichting FC Robinstijn. Op een half veld spelen de vier clubs wedstrijden tegen elkaar van 2x12 minuten. Om 12.45 uur zal de finale om de FC Robinstijn Cup gespeeld worden tussen de twee beste teams uit de poule. Eredivisie scheidsrechter Reinold Wiedemeijer zorgt ervoor dat de wedstrijden in goede banen worden geleid.

De hoofdtribune van het Parkstad Limburg Stadion is geopend voor publiek op zaterdag 28 mei en de entree is gratis!

De selectie voor het toernooi: Mark Kruis, Veerle van der Vrande, Judith Waga, Gracia Lieberwirth, Colin Poot, Bram van den Broek, Erol Tac, Frans Markgraaf, Rick van Tuijl, Dennie van Rooij, Kevin van de Kerkhof

Trainster en coach: Stephanie Jansen