zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Seizoenkaarthouders gratis naar de lichtstadderby door vdl

Seizoenkaarthouders gratis naar de Lichtstadderby door VDL

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Lichtstadderby! Op dinsdag 21 juli nemen FC Eindhoven en PSV het tegen elkaar op in de strijd om de Lichtstadcup. De wedstrijd begint om 19:00 uur in het Philips Stadion. Alle seizoenkaarthouders van FC Eindhoven mogen GRATIS naar de wedstrijd. De kaarten worden aangeboden door VDL.

 

De twee Eindhovense BVO’s strijden elk jaar in de voorbereiding om de Lichtstadcup. Vorig jaar won PSV met 0-3 in het uitverkochte Jan Louwers Stadion. Doelpunten werden gemaakt door Jürgen Locadia en Mohamed Rayhi (2x). 

 

De vakken op de Noord-tribune van het Philips stadion zijn gereserveerd door VDL. Onze hoofdsponsor nodigt alle seizoenkaarthouders uit van FC Eindhoven. Meer informatie over het verkrijgen van de kaarten volgt nog via onze website. Ook de informatie omtrent de kaartverkoop van de Lichtstadderby volgt later via onze website.

 

Deze gratis kaarten worden alleen aan onze seizoenkaarthouders aangeboden. Ben je dus nog geen seizoenkaarthouder? Vraag dan snel je seizoenkaart aan. Je mag dan naar alle competitiewedstrijden van FC Eindhoven én gratis naar de Lichtstadderby! Meer informatie: http://fc-eindhoven.nl/supportersplein/seizoenkaart


Houd dinsdag 21 juli vanaf 19:00 uur alvast vrij in je agenda!