Tot volgend seizoen!

Geen wedstrijden meer gepland

• Sebastiaan de wilde tekent nieuw contract

Sebastiaan de Wilde tekent nieuw contract

Sebastiaan de Wilde heeft vanmiddag zijn contract verlengd bij FC Eindhoven. De verdediger ligt nu tot medio 2017 vast bij FC Eindhoven. Ook is er een eenjarige optie opgenomen in zijn nieuwe contract. De 22-jarige Belg speelt al vanaf seizoen 2013-2014 voor de Blauw-Witten. De Wilde deed dit seizoen acht van de negen wedstrijden van FC Eindhoven mee in de Jupiler League.

Sebastiaan de Wilde reageert op zijn contractverlenging:

“Ik heb veel stappen gemaakt in het begin van mijn tijd bij FC Eindhoven. Alles was nieuw voor mij, zoals een nieuw land en van huis weg. In mijn beginperiode kreeg ik ook meteen een blessure van 3 maanden. De steun van de trainers heeft mij geholpen om nog harder te werken om fit te worden. Dat heeft mij geholpen in mijn ontwikkeling en binnen het team. Deze contractverlenging is een mooi signaal van de club en geeft aan dat er vertrouwen in mij is. Ik ga nog harder werken om er iets moois van te maken!”

Technisch manager Hans Smulders is blij met de contractverlenging van De Wilde:

“In het begin was Sebastiaan veel introverter dan hij op dit moment is. Dat laat mooi zijn persoonlijke ontwikkeling zien. De laatste jaren is Sebastiaan, op een positieve manier, een ander mens worden. Hij heeft alles gespeeld dit seizoen, op één wedstrijd na, dus hij is een vaste waarde in het team geworden. We hebben vertrouwen in hem, daarom wilden we graag zijn contract verlengen. We zijn blij dat we een speler met potentie langer hebben kunnen binden aan de club!”

Ook hoofdtrainer Mitchell van der Gaag spreekt vertrouwen uit naar Sebastiaan de Wilde:

“Het is een jongen met potentie. Dit seizoen staat Sebastiaan, door omstandigheden, op de rechtsbackpositie en van daaruit heeft hij zich verder ontwikkeld. Sebastiaan is altijd positief en een echte professional. De contractverlenging is een goede stap in zijn carrière, waarvan het einde nog lang niet in zicht is.“

Gefeliciteerd met je contractverlenging, Sebastiaan!