vrijdag 24 november 2017

• Samen haalden we e2245 op voor de kanjerketting

Samen haalden we €2245,- op voor de KanjerKetting

Rondom de wedstrijd FC Eindhoven – Jong Ajax heeft de collecte voor de KanjerKetting €2245,- opgeleverd.

Bij één van de kinderen uit het gezin van FC Eindhoven-keeper Ruud Swinkels is onlangs lymfeklierkanker geconstateerd en daarvoor ondergaat hij momenteel zware chemokuren. Daarin worden hij en zijn gezin goed begeleid en opgevangen door de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK).  Vandaar ook dat FC Eindhoven rondom de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax, in samenwerking met de VOKK, aandacht vroeg voor de KanjerKetting.

De VOKK steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor kind en gezin in alle fasen. Om kinderen met kanker te steunen heeft de VOKK de 'KanjerKetting' ontwikkeld. De KanjerKetting is tegelijk een beloningssysteem en een wegwijzer. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Meer informatie is te vinden op www.kanjerketting.nl

FC Eindhoven en de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker willen iedereen bedanken voor de bijdrage aan dit goede doel.