Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Ruud swinkels tekent contracthet voelt goed om weer terug te zijn

Ruud Swinkels tekent contract:"Het voelt goed om weer terug te zijn"

Ruud Swinkels heeft afgelopen vrijdag voor de eerste training zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij FC Eindhoven. De doelman was al eerder actief voor de Blauw-Witten, hij speelde tussen 2009 en 2011 al voor FC Eindhoven.

 

Ruud Swinkels: "Het voelt goed om weer terug te zijn bij FC Eindhoven. Ondanks de vele veranderingen in de spelersgroep voelt het weer heel vertrouwd. Alleen Ivo Rossen ken ik van mijn vorige periode. Over de verwachtingen kan ik nog niet zoveel zeggen, maar ik heb niet voor niks voor 3 jaar getekend. Er is natuurlijk een nieuwe trainer en nieuwe spelers. De spelers moeten nog aan de trainer wennen en andersom. We moeten de lijn die is ingezet doorzetten en bovenin meedoen. We gaan proberen een gooi te doen naar promotie. 

 

Swinkels heeft FC Eindhoven wel altijd met interesse gevolgd: "Ik heb altijd met extra interesse gekeken naar de resultaten van FC Eindhoven. De uitslagen en plek op de ranglijst heb ik altijd bijgehouden."

 

De reactie van Swinkels na de eerste training was positief: "De eerste training viel niet tegen, het was een leuke en fijne opstarttraining. Dat is goed voor mij op het begin."

 

Technisch manager Hans Smulders over de terugkeer van Swinkels: ‘’De eerste keer dat we met elkaar werkten, was alles gegaan zoals we voor ogen hadden. In z’n verdere carrière heeft Ruud pieken en dalen gekend. Hans Segers is met Ruud in gesprek geweest. We hebben altijd contact gehouden, maar met Tom Muyters hadden we ook een goede ervaring. Ruud is een voetballende keeper die ballen tegenhoudt. Hij gaat de concurrentiestrijd aan met de andere twee keepers. We zijn blij met de overeenkomst, we willen samen naar de Eredivisie!’’

 

Meer weten over Ruud Swinkels? Lees dan hier verder.