Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

Ruime oefenzege voor FC Eindhoven

Dinsdagmiddag speelde FC Eindhoven een oefenpartij tegen het team van de Peter Barendse Academy in het Jan Louwers Stadion. FC Eindhoven oefende in september ook al tegen deze tegenstander. Bij de Blauw-Witten begonnen onder andere Doriano Kortstam en Thomas Hooyberghs in de basis. Oude bekende Norichio Nieveld startte bij de tegenstander.

FC Eindhoven kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Sebastiaan De Wilde. Na een corner bracht Mart Lieder de bal opnieuw in waardoor de verdediger kon scoren. Enkele minuten later was het alweer raak, Tibo Van De Velde sneed naar binnen en klopte PBA doelman Lee van der Meer. Binnen tien minuten werd het 3-0. Jellert Van Landschoot een rebound schoot binnen.

Na een korte time-out werd de stand 4-0. Tibo Van De Velde maakte zijn tweede van de middag na een voorzet van Elton Kabangu. Daarna scoorde Elton Kabangu zelf na een fout achterin bij het team van de Peter Barendse Academy.

Invaller Dennis Van Vaerenbergh pikte ook zijn doelpuntje mee. Jeugdspeler Kai van Rooij stuurde Jellert Van Landschoot diep die op zijn beurt de Belgische spits bediende, 6-0. Joël Thomas zette de eindstand op het scorebord: 7-0.

Vrijdag ontvangt FC Eindhoven MVV in eigen huis voor de competitie, tickets zijn verkrijgbaar via FC-Eindhoven.nl/tickets

FC Eindhoven: Hooyberghs (Waterberg); Loof, De Wilde (Vermeulen), Kortstam, Gunst; van den Boomen, Swinnen (Drabbels), Van Landschoot (de Rooij); Van De Velde (Kada (Van Landschoot)), Lieder (Van Vaerenbergh), Kabangu (Thomas)

Selectie Peter Barendse Academie: van der Meer, Breedveld, Daviraz, Nieveld, Dometilia, Thompson, Christina, Boateng, Bilen, Blackson, Yungul, Koylu, Hodge, Malele, Korkmaz, Gharda