vrijdag 28 april 2017

• Reserves fc eindhoven verslaan jong nac 3 1

Reserves FC Eindhoven verslaan Jong NAC: 3-1

In het Jan Louwers Stadion is maandagmiddag de oefenwedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong NAC afgewerkt. De wisselspelers van afgelopen vrijdag kregen de kans om negentig minuten te spelen. Via doelpunten van Alemão (2x) en Tibeau Swinnen wonnen de Blauw-Witten met 3-1 van de jongelingen uit Breda.

In een wedstrijd die gelijk opging was het FC Eindhoven die het meest effectief omsprong met de kansen. Na een klein half uur was het Alemão die een voorzet van Jonathan Rowell binnenkopte. Vlak voor rust was het weer raak voor de Braziliaan. Uit een voorzet zorgde de spits voor een verdubbeling van de voorsprong. Na rust bleef het spel op en neer gaan en kregen beide ploegen enkele mogelijkheden. Uiteindelijk besliste Tibeau Swinnen de wedstrijd door de toegekende strafschop te benutten. Jong NAC deed met de 3-1 nog iets terug, maar kon ondanks enkele goede kansen, de spanning niet meer terugbrengen in de wedstrijd. Aan Eindhovense zijde mochten gedurende de tweede helft Jasar Takak en de jeugdspelers Lucas de Wit en Joran Vermeulen nog invallen.